Marc Wijnberg

BI Adviseur

Home Marc Wijnberg als Agile BI & Analytics Trainer

Maak kennis met Marc Wijnberg als Agile BI & Analytics Trainer

Sinds 2012 geef ik als Agile BI & Analytics Trainer workshops en opleidingen op het gebied van Business Intelligence (BI) en Analytics. Theorie en praktijkvoorbeelden wissel ik af met interactieve groepsdiscussies. Als Agile BI & Analytics Trainer geef ik deze trainingen enkel met kleine groepen, dus er is altijd volop ruimte om in te gaan op de eigen situatie. Daardoor is de kennis direct toepasbaar in de eigen omgeving. Deelnemers waarderen mijn trainingen met maar liefst een 4,3 (uit 5). Ze zien mij als een entert(r)ainer.

Als Agile BI & Analytics Trainer heb ik ruim 25 jaren aan ervaring om bedrijven meer inzicht te geven in hun performance. Tegenwoordig richt ik me met name op de relatie tussen BI-er en gebruikersorganisatie en breng mensen, informatie en techniek samen.

Workshop Consultancy- & Adviesvaardigheden

Als BI-trainer verzorg ik de Workshop BI-adviesvaardighedenDe rol van BI-er of BI-consultant verandert sterk. De (business) klant verwacht van hem of haar meer dan alleen het maken van een rapport of excel-dump. Sterker nog: ze eisen dit.
Omdat ik vele jaren ervaring heb bij verschillende adviesorganisaties én als eindklant die dergelijke adviesorganisaties heeft ingehuurd, weet ik als geen ander op welke wijze de rol van BI-consultant moet worden ingevuld en hoe zij de relatie met de (business) klant kunnen verbeteren. Als eerste in Nederland heb ik opleidingen gerealiseerd om de advies- en consultancyvaardigheden voor BI-ers te verbeteren. In een bijzonder interactief programma draag ik als BI-trainer deze kennis over en maak ze toepasbaar voor de eigen organisatie.
Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

7-daagse Leergang BI & Analytics

Als BI-trainer verzorg ik de 4-daagse Leergang Business IntelligenceDeze 7-daagse leergang BI & Analytics heb ik samen met Michiel Rozema, Theo Geelen en Minne van der Sluis ontwikkeld. Wij hebben meer dan 100 jaren aan kennis en kunde in deze leergang verwerkt. Deelnemers staan voor een volgende stap in Business Intelligence en Agile Analytics om de organisatie slimmer te laten werken en meer data gedreven te laten acteren. Alle aspecten van de BI & Analytics komen in deze leergang aan bod om die volgende stap te realiseren.
Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

 

Meer informatie

Marc heeft als Agile BI & Analytics Trainer gedoceerd aan TIAS en Passionned. Tegenwoordig ben ik aangesloten bij Sorsebridge Agile Analytics.

Wilt u meer informatie over Marc Wijnberg als Agile BI & Analytics Trainer of wilt u een uitgebreide cv ontvangen? Neem dan contact met mij op en bekijk mijn profiel op LinkedIn.